Over Ons
 

over ons

dronkert mensenverder is, in de persoon van Marloes Dronkert, sinds 1998 actief op het gebied van arbeidsmobiliteit. Via de uitzendbranche kwam zij in de wereld van re-integratie en outplacement terecht. Daar was zij onder andere actief als coach, trainer, locatie- en projectmanager. Tevens voltooide zij de opleiding tot arbeidsdeskundige. Alle opgedane kennis en ervaring resulteerden in 2007 in het zelfstandig ondernemerschap.

dronkert mensenverder mag gemeenten, werkgevers, re-integratie- en outplacementbedrijven en de individuele klant tot haar opdrachtgevers rekenen. Dronkert is voor hen onder andere actief als coach, trainer en projectmanager. Daarnaast biedt dronkert mensenverder ondersteuning bij re-integratie- en loopbaan vraagstukken 

Naast haar activiteiten op het gebied van arbeidsmobiliteit is dronkert ook nog steeds actief op het gebied van organisatie en communicatie. In de afgelopen jaren deed zij  haar ervaringen op binnen de wereld van media en communicatie. Tja, oude liefde roest niet.

dronkert mensenverder onderscheidt zich door een praktische en nuchtere aanpak, heldere communicatie, creativiteit en maatwerk.

 

Portret Marloes Dronkert