Organisatie
 

organisatie

dronkert mensenverder slaat graag een paaltje bij een voor u belangrijke gebeurtenis.

Onze focus ligt op het overbrengen van de voor u belangrijke boodschap of het bespreekbaar maken van een thema. Daar waar gewenst ludiek en met een hoge attentie waarde voor uw gasten en bezoekers.

dronkert mensenverder organiseert het voor u persoonlijk en op maat en maakt uw bijeenkomst graag tot een plezierige, geslaagde en dierbare herinnering.

dronkert mensenverder organiseerde onder andere:

  • Een banenbeurs in het kader van een outplacementproject. Uiteraard was het uiteindelijke doel van de beurs het vinden van werk. Maar daarnaast ook ruimte voor ontspanning en gelegenheid voor medewerkers om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Op de beursvloer waren diverse werkgevers, uitzendorganisaties en scholingsinstituten vertegenwoordigd. Daarnaast werden er diverse workshops gegeven op het gebied van werk, ontspanning en presentatie.
  • “Bijzonder Boskoop zoekt bijzondere mensen” . Een bijeenkomst met als doel de werving van nieuwe leden voor de WSW cliëntenraad. Een middag met veel informatie maar ook met attentiewaarde om zo mensen in het zonnetje zetten en te bewegen om lid te worden van de WSW Raad. Het publiek werd welkom geheten op de rode loper door lakeien. Er was een informatiemarkt, speeddaten met SW directeuren,de burgemeester, arbeidsdeskundigen en mensen van de afdeling sociale zaken en publieksinformatie, een talkshow geleid door Ilona Hofstra en een kadootje voor iedere bezoeker.